och hittar dagens intervju i Bohusläningen på nätet.
Klicka här.
Det är lite bökigt att blogga på tåget, så detta blir mitt enda försök.
Dessutom känner jag mig lätt illamående av att stirra in i en dataskärm, och det är ju trist när jag har bespetsat mig på en obscent stor räkmacka när jag kommer fram.
Jag säger det igen...färska räkor kan man bara äta på västkusten.
5 kommentarer:
Heja Åsa!
Allt kommer gå superbra. Jag är lite avundsjuk och mycket glad för din skull! Kör hårt och sälj massor!
Kram Frida
Tack Frida!
Räkor äter man i Bohuslän.
Och absolut ingen annanstans!
man får ta de räkor man har tillgång till - när man aldrig är /har "tillgång" till västkusten.
När man inte smakat det bästa så vet man ju inget bättre än det man har. Som tur är kanske jag kan säga :)
Hur har dagen varit - och är du nöjd med den Åsa? Jag hoppas det.
Sanna
Sus; glasklart
Sanna; det är bara de färska som har betydelse, frysta kan man köpa även i Haparanda!:)
Skicka en kommentar