och hittar dagens intervju i Bohusläningen på nätet.
Klicka här.
Det är lite bökigt att blogga på tåget, så detta blir mitt enda försök.
Dessutom känner jag mig lätt illamående av att stirra in i en dataskärm, och det är ju trist när jag har bespetsat mig på en obscent stor räkmacka när jag kommer fram.
Jag säger det igen...färska räkor kan man bara äta på västkusten.
Heja Åsa!
SvaraRaderaAllt kommer gå superbra. Jag är lite avundsjuk och mycket glad för din skull! Kör hårt och sälj massor!
Kram Frida
Tack Frida!
SvaraRaderaRäkor äter man i Bohuslän.
SvaraRaderaOch absolut ingen annanstans!
man får ta de räkor man har tillgång till - när man aldrig är /har "tillgång" till västkusten.
SvaraRaderaNär man inte smakat det bästa så vet man ju inget bättre än det man har. Som tur är kanske jag kan säga :)
Hur har dagen varit - och är du nöjd med den Åsa? Jag hoppas det.
Sanna
Sus; glasklart
SvaraRaderaSanna; det är bara de färska som har betydelse, frysta kan man köpa även i Haparanda!:)