i matolja.
I dag var min alldeles utmärkta olje - och smörblandning slut och jag var nödd och tvungen att använda enbart rapsolja.
Det härliga skummet uteblir därmed och utan det är jag lost.
Ren olja syns ju inte ens i pannan.
Nu är det svårt att misslyckas med frysta köttbullar och det var ren tur att det var dessa snabbisar som skulle i pannan idag.
Så här ser den ut, Hellbergs favorit
Ihop med min stekpanna och fläskfilé är den fantastisk.
Nä-ä det går inte att steka i bara rapsolja men jag har bregott hemma och det går att klicka i lite sånt :D
SvaraRaderaI love Bregott, men har numera den blå som är perfekt på macka men har för lite fett för att steka i:(
SvaraRaderaVad olika det är, jag använder bara olja. ;)
SvaraRaderaNej, olja sprätter ju ner hela köket o kläderna. Tacka vet jag smör/olja i flaska.
SvaraRaderaLivet innan Liten; det är nog för att du begriper hur man gör:)
SvaraRaderaMadlar; Exakt!