är så delicious?
Är det för att du skär två gula lökar, champinjoner och tre paprikor i stora och tuggvänliga bitar, eller har det med 500 gram köttfärs, två deciliter ketchup , tre deciliter vispgrädde och obscena mängder peppar att göra?
Tänk att du är så himla duktig på att laga mat som alla gillar.
Din son är bara att gratulera.
Vilken matmor.
Denna entusiasm.
Sjungandet vid spisen.
Hoppsastegen med gjutjärnsgrytan i handen.
Fem förkläden av fem möjliga.
Mmmm! Mums!
SvaraRaderaMin vän. Jag har sagt det förr. Olika falla ödets lotter.
SvaraRaderaOkej, vad har restaurangen för öppettider? Måste man beställa bord i förväg?
SvaraRaderaAgneta; eller hur?
SvaraRaderaMalin; haha.
Robert; helt ärligt är det nog ingen större rusning ...
Den ser väldigt god ut. Spara lite till på lördag istället för den där konservburken du tog sist
SvaraRaderaShamrock; den ryker nog redan idag:)
SvaraRadera:-) Blir hungrig!
SvaraRadera