Frukost: Två ägg (gärna stekta i mycket matfett. Kokt ägg serveras med en klick smör) och en avocado.
Lunch: En burk makrill i tomatsås.
Middag: En stor ugnstekt kycklingfilé, broccoli, brysselkål, en stor klick smör.
I helgen åt jag en halv mörk chokladkaka med pistagenötter och lite chips.
Ingen annan dryck än kaffe och vatten.
Drack en cola light häromdagen (den första på två månader), men den är också på no-no listan egentligen.
Sötningsmedel är alltså inte okej.
Ju renare livsmedel desto bättre.
Magen älskar den här menyn och är aldrig, aldrig, aldrig uppblåst som den var tidigare.
Räck upp en hand du som vet vad jag pratar om.
Och ja, jag äter rätt ensidigt just nu. Mest för att jag är så ointresserad av mat när jag inte är hungrig och för att jag är kycklinggalen.
Ibland äter jag andra grönsaker.
Har uteslutit grädde annat än i undantagsfall (den är till exempel helt nödvändig i min excellenta köttfärssås.)
Det känns som det funkar på vikten. Långsamt, långsamt.
Men magen.
Vilken vinst!
Drömmen är att vara tillbaka i matchvikt när jag fyller 51 i slutet av april.
Tre kilon på sex veckor. Det kan gå.
Kämpa Åsa, kämpa!
Heja! Det fixar du!!
SvaraRaderaSlutet av april? Då är du oxe, som jag? :)
Uroxig!
SvaraRaderaKänner igen mig precis. Inte inte ris, pasta och bröd, undviker mjölk- och mjölprodukter. Min mage älskar att slippa det!
SvaraRaderaJapp!!
RaderaDet är märkligt med magar - de är lika individuella och specifika som de personer som matar dem.
SvaraRaderaJag läste i en LCHF-bok att det är skillnad på vad man bör äta och inte beroende på vilken blodgrupp man har. Själv vet jag inte vad jag tillhör för grupp? Konstigt nog, de flesta vet ju :)
Du är målinriktad när det gäller skrivandet och har uppfyllt en dröm - det går säkert lika bra att uppfylla vikt-drömmen också. Go girl!
tack, Ebba, hoppas det!
RaderaKämpa Åsa! Men du fixar det. Absolut.
SvaraRaderaTack!!
Radera