söndag 20 oktober 2013

Hellbergs matblogg presenterar ...

Söndagsmiddag.

Till förrätt; stekt Chevre på proteinrikt bröd (?), en bädd av gröna blad (gärna mycket ruccola) och en klick marmelad, i det här fallet en röd (?) och fikon.


Varmrätt; väldigt mycket grönsaker skurna i stora bitar och stekt kyckling. Serveras med vitlökssås: en hel del turkisk yoghurt, rätt mycket olivolja, en pressad vitlök och örtsalt.  


Dessert som serveras till Solsidans nypremiär: Chokladglass från Sia.
Den är grym.



5 kommentarer:

  1. En trerätters, jo jag tackar

    SvaraRadera
  2. Simona; skitgott. Jag ska bjuda dig på det när jag får ett köksbord och någonstans att ställa det!

    Shamrock; jajamensan!

    SvaraRadera
  3. Testa deras nya laktosfria choklad med machmalows - mums!
    Sanna

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset! Det lät väldigt gott och samtidigt inte komlicerat!

    SvaraRadera