söndag 22 april 2012

Men herregud, när ska "svårt" bli ute?

Sångerskan jag lyssnar på just nu ser ut som om hon lider av svåra plågor när hon sjunger sin egen musik. Mannekängerna jag såg häromdagen såg allt annat än lyckliga ut i de fina kläderna. Recensenten skriver så svårt att jag inte begriper om det är en hiss eller en diss.

Kan någon berätta för mig vad som är så kittlande med svår?

7 kommentarer:

Sus sa...

Ingen aning! Vi har haft många sådana diskussioner på jobbet. Är man lärare ska man läsa svåra böcker. Inte chick litt som jag älskar. Man ska även se djupa filmer och inte filmer som Dirty Dancing.

Jag vill läsa, lyssna och se sådant som är nöje. Och som jag slipper tänka så mycket.

Fru Venus sa...

Jag avskyr "svårt", speciellt vad gäller tonåringar. Idag är de inte lata, trötta, uppkäftiga eller ledsna. De har det svårt, det är svårt att förstå sig på dom, de är svåra att ta till sig då de sitter så mycket vid datorer. Det räcker inte att prata med dom, det är för svårt, de ska ha proffshjälp innan "de går i väggen"(?), det är alldeles för svårt för föräldrar att ta hand om dagens ungdom. Bullshit. Allt och alla får idag en stämpel av att vara svåra eller svårt, det är det nya svarta. Hmpf.

Åsa Hellberg sa...

Det är lite märkligt det där.

Åsa Hellberg sa...

Hmpf!

Anonym sa...

Är det inte lite "jante" i det?
Sanna

Snäckskalsdalen. sa...

Va skönt att du skrev just detta just idag för igår läste jag en bokrecension på mitt eget språk och jag förstod ingenting, absolut ingenting, vad recensenten menade, jag fick inte ut nåt.....Märkligt. Kram

HOUSE of ADELA sa...

Kan tyvärr inte hjälpa dig då jag verkligen avskyr sånt med...varför krångla till det? Väntar på våren i kalla Småland med;)

Kramar!
Adela