torsdag 17 maj 2012

I Halmstad:


Författarna som är med oss denna lördag är:

Åsa Hellberg, debuterande skönlitterär författare i den snabbt växande genren romantiska komedier. Åsa har nyss släppt sin bok Sonjas sista vilja som räknas bli en storsäljare.

Dag Öhrlund, som tidigare haft stora framgångar med författarkollegan Dan Buthler. Nu kommer hans första, helt egna,spänningsroman, Till minne av Charlie K. Ges ut i maj.

Lisa Lemke, är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio och tv. Hennes bok Till sommaren har just kommit ut.

Anna Fredriksson, debuterade med romanen Sommarhuset 2011 som hyllades i SVTs Gomorron Sverige med orden ”En varm och känslomässigt väldigt stark bok.” I sommar är hon aktuell med Lyckostigen.

Linda Lomelino, tårtfantasten från Halmstad som driver bloggen call me cupcake. Våraktuella Lomelinos tårtor är en hel bok full av himmelska tårtor – så vackra att man nästan inte tror att de är på riktigt.

Suzanna Dilber, skådespelare, översättare och regissör. Dubbelexponering är hennes drabbande debutroman. Om vad kärlek är, och inte är.

4 kommentarer:

Ebba Range sa...

Fin samling - som en bukett med vackra men olikdoftande blommor.

Åsa Hellberg sa...

Strålande uttryckt, Ebba!

Märta sa...

Vilken spännande mix! Hoppas du får det riktigt tokbra. Och givetvis att Linda ser till att visa sina mästerverk i verkligheten! :)

Åsa Hellberg sa...

Det ska bli jätteroligt, tårtor eller ej.