onsdag 10 oktober 2012

Möjligtvis gjorde gårdagens ap-program (se förra inlägget)

att jag mest har känt mig ledsen idag.
Det hjälpte lite att gulla med han som drog ut ännu en tand igår. Han tyckte att det var en bra dag att visa föräldrar som kommer hem från krig-gullegull och då tjöt jag lika mycket som igår, men av en annan anledning, och så åt vi pannbiff med gräddsås, lingonsylt och potatismos för han behövde något lättuggat och jag behövde bli mätt.

Nu ska jag se på ett reprisavsnitt av Greys (femman 17.05), ett av de sorgligare avsnitten.
Det passar mig perfekt.
Hej då.

(Ps. Jag vill inte ha några kramar, förslag på uppiggande aktiviteter eller något annat som ska ta bort det ledsna eftersom jag vill ha mina känslor precis som de är. Däremot kan du få ge tips på en bra dessert som jag kan servera i helgen.)

9 kommentarer:

Kia sa...

Fruktsallad av valfria frukter, gärna lite exotiska inslag, melon, ananas, kiwi och till det serverar du en yogurtsås- blanda grekisk eller turkisk yogurt med rivet skal från en lime och saften från densamma, lite flytande honung, och riven kokos.
Sött och syrligt, friskt och fräscht. Men ack så gott...

Anneli Stålberg sa...

Chokladmousse med after-eight och en gräddklick på är grymt gott!

Spader Madame sa...

Jag är jäkligt dålig på desserter, brukar köpa tårta. Men du, sist köpte jag färska mangos som jag körde med mixerstaven, varma hallon och glass. Enkelt och poppis!

Märta sa...

Kloka människa!
Min favoritdessert är saffranspannacotta med ett rejält lass hallon uppepå. Urenkelt att göra, lätt att piffa till och gudomligt gott. :)

Guldkorn by Elin sa...

Min mamma gör en fantastisk kokospaj (röra med kokos och egen vaniljkräm) med maräng på toppen, den med vaniljglass till är ljuvligt. Enkel är den också. Men det förutsätter ju att man gillar kokos. Säg till om du vill ha recept. Key lime pie är också gott och uppfriskande.

Eller varför inte en vanlig jävla kladdkaka med vispad grädde till? Man måste ju inte vara så skitnödigt ambitiös jämt...

Singelmamman sa...

Själv älskar jag Gino med vaniljglass. Men det ska vara mycket vit choklad på frukten.

Ebba Range sa...

Gammeldags inkokta äpplen med vaniljvisp och några goda kakor som man frasar sönder och strör över.

Åsa Hellberg sa...

Åh, tusen tack för alla tips!

Robert W sa...

Vit chokladmousse med hallon är väldigt gott och härligt onyttigt! Finns många recept på nätet. Brukar innehålla både vit choklad och vispgrädde. Toppa gärna med hallon.