fredag 19 juli 2013

Min kompis sover.

Själv sitter jag i hennes och N:s soffa och ska skriva lite på Sara.
Jag behöver komma igång lite inför två längre skrivpass i morgon och på söndag.
När jag inte har öppnat dokumentet på ett tag kan det ta en stund att komma in i det, så det är vad jag ska göra idag. Läsa anteckningar, kolla var jag slutade senast och sånt.

Annars rekommenderar jag att vara ajour med manuset hela tiden om det så är att skriva ned en anteckning, passa på att göra lite research eller att i bästa fall skriva ett par ord som för handlingen framåt. Det gör inte en blommig kopp, däremot kanske en hissfärd, en kyss eller ett gräl.

Jag är just nu på grälet, och här är dagens skrivstuga där det inte kommer att ske en lösning på den konflikten just idag.
För frågan är hur djup den kommer att bli.
Jag har inte bestämt det än.
Det är spännande.2 kommentarer:

Ethel sa...

Snälla gå inte ifrån soffan skriv med dig. Jag har precis upptäckt dig och dina böcker om Sonja med vänner. Jag fick ändra mina planer för denna lediga fredag pga av Sonja Maggan Susanne och Rebecka. Jag har verkligen njutit i solen på altanen denna dagen. Jag ber om ursäkt för jag har sträck läst dem men tyvärr så har jag inte kunnat lägga dem i från mig. Jag brukar att lämna ifrån mig böcker när jag har läst ut dem MEN dessa ska få bo i min bokhylla för att kunna plockas fram igen. Tack kära du för denna härliga fredagen med dessa härliga böcker. Kram Ethel

Åsa Hellberg sa...

Haha, vad roligt att höra. Tusen tack, Ethel!!