torsdag 13 juni 2013

"Det är naturligtvis en skandal",

säger författaren Åsa Hellberg, och slår ut med armarna.
"När ska de uppfylla sina löften?" undrar hon och håller fram tuggummipaketet, det senaste i raden som innehåller färre än de 25 som utlovas.
"Det här tar verkligen priset med sin åtta", säger hon och ser gråtfärdig ut. "Jag känner mig lurad och förstår inte hur man kan göra så här, tänker man inte på oss som skriver och som behöver tugga för att hålla oss vakna?"


Åsa säger att hon har pratat med Wrigley som tillverkar hennes favorittuggummi Extra, men det enda hon mötts av är oförståelse. "De erbjuder en ny påse", säger Åsa som inte nöjer sig med det. "Nej, jag vill naturligtvis ha en förklaring. Hur kunde det bli så här? Och vad tänker de vidta för åtgärder för att det inte ska drabba någon annan?"

ÅsaNytt har sökt företaget för en kommentar, men det verkar vara locket på. Man kommenterar inte enskilda ärenden och vill inte kännas vid att det finns fel i produktionskedjan.

"Det här kan störa min process, men jag ska göra allt för att mina läsare ska få en ny bok", säger författaren som är berömd för sitt läsarengagemang. "Jag får helt enkelt tuggaToy", säger hon slutligen med sorg i rösten innan hon stänger dörren om sig till skrivstugan.

4 kommentarer:

Spader Madame sa...

Ha ha ha!

Fantasy Realm ~ en fantasyblogg sa...

Haha :D

Mia S sa...

Fniss :)

Kati sa...

"Åsa TVINGAS gå över till Toy när tuggummijätten sviker."