söndag 2 juni 2013

Idag var det nog värmerekord för 2013, i alla fall i min förort.

Vi (N och jag) var på stranden en stund och sedan har vi (sonen och jag) burit bord och stolar. En av sängarna har fått en ny tillfällig plats på balkongen och den andra ställs bredvid på onsdag morgon eftersom borden ska vecklas upp - där min säng brukar stå - och bli långa och dukade.

Tja, jag har så ensidiga samtalsämnen just nu att jag själv blir uttråkad, men vill ni föreslå en busenkel förrätt, typ som drinktilltugg, vore Hellbergskan oerhört tacksam.
8 kommentarer:

Agneta sa...

Något som är jättegott till förrätt är parmainlindade kräftskjärtsröra (creme fraiche, majonäs och lite sambal oelek eller cayennepeppar eller chilipeppar - något som ger lite sting), knyt ett gräslöksstrå runt rullen och lägg på tallrik - snyggt och jättegott!

Vill du ha något ännu enklare är tunnbrödsrullar med lax och pepparrotsvisp ganska gott.

Shamrock sa...

hoppas att ni slipper sova i balkongsängen (det ska bli lite sämre väder imorgonkväll)

Singelmamman sa...

Och jag tänkte genast på hur mysigt det skulle vara att sova på balkongen. Agnetas förslag på förrätt låter mycket gott.

Anonym sa...

Crustader,(de små), en liten klick, typ tsk, gorgonzola och en liten klick hjortronsylt, 5 min i 200 grader -klart. Men gör många, de går åt. Supergoda!

Anonym sa...

Hälsn Kia

Anonym sa...

Jag tänkte säga nästan samma sak som Agneta snittar på tunnbrödsrulle med hamburgerkött eller saltrulle (skivat pålägg) och pepparrotsvisp.
Sanna

Jenny sa...

Två korslagda baconlindade sparrisar. ;) (hi hi) Gott som tusan.

Anneli sa...

Det är härligt med sommar. Ett busenkelt drinktilltugg är philadelphiaostpå en tallrik med sötsur chillisås uppe på, sedan tar man själv av det med salta kex. Brukar vara uppskattat på våra fester.