måndag 1 april 2013

Grattis Sverige.

8 april, 21.45, kommer Svt att ge er den briljanta teveserien The Newsroom.
Jag ger den Fem lysande Sonjor av fem möjliga!
"Amerikansk dramaserie av Aaron Sorkin. Säsong 1. Del 1 av 10: We just decided to. När nyhetsankaret Will McAvoy återvänder till sin redaktion efter en påtvingad ledighet har mycket hänt. Stora delar av personalen har slutat, och profilen på kabelkanalens nyhetsprogram ska förändras. Will tvingas också inse att han numera ska jobba med stjärnproducenten - och ex-flickvännen - MacKenzie MacHale. Det är april 2010, och de hinner knappt hämta sig från chocken över att återse varandra när en stor nyhetshändelse inträffar. Det rapporteras om en explosion och bränder i Mexikanska golfen... I rollerna: Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston, Alison Pill, Olivia Munn, Thomas Sadoski m.fl."

6 kommentarer:

Simona sa...

Såg trailern igår. Jeff Daniels verkar SKITbra, som jag längtat efter en riktigt bra serie att se medan jag längtar ihjäl mig efter Scandal.

Åsa Hellberg sa...

Du kommer att skrika ÄLSK på den här!

Kati sa...

Det dröjer nog inte länge innan Sonja blir teveserie. :)

Åsa Hellberg sa...

haha, det hade naturligtvis blivit en strålande serie om du frågar mig.

Snäckskalsdalen. sa...

Läste Sonjas sista vilja precis innan vi åkte bort på semester, det gjorde du bra! Och när jag kom till efterordet vart jag ju rörd ju, du nämnde oss alla, hur gulligt var då inte det! Det har jag haft glädje av länge nu.
Och alltså, det blir med Hellberg för mig framöver, definitivt! Roligt! Och jag "känner" en författarinna, jag!
Kram

Shamrock sa...

varför så sent? Får försöka kolla den på play