tisdag 2 april 2013

Jag trodde faktiskt att jag skulle ha två huvudkaraktärer den här gången,

but no.
En trea ville in och om det också blir en fyra återstår att se. Jag puttrar än så länge framåt i mycket maklig takt och skriver två sidor per dag, men är redan efter tio sidor förtjust i mina karaktärer. Det kan båda gott.

Något annat som bådade gott var ett sms från min agent.
Det kan vara ytterligare ett land på ingång.
Hurra i så fall!8 kommentarer:

Andra intryck sa...

Hurra!!

Mia's sa...

Ja, Hurra!!

Agneta sa...

Hurra!!

Får jag fråga: När du pratar om sidor, är det A4 sidor i Word, eller är det boksidor?
Jag vill nämligen gärna veta hur många ord eller tecken som ryms på en boksida ... jag vet att det varierar, men om vi tar Sonjaböckerna tex, har du någon aning om hur många ord/tecken som går på en sida?
Mvh ord och siffer-nörd

Åsa Hellberg sa...

A4 i word. 12 punkter, 1,5 radavstånd. Inga särskilda marginaler.
Inte en aning om en vanlig boksida. Prova att lägga in ditt manus som en pdf, då närmar du dig den riktiga sizen ... tror jag:)

Agneta sa...

Tack Åsa! :)

Kati sa...

Agneta: Det brukar vara runt 300-350 ord per sida i en inbunden bok, (har gjort en väldigt vetenskaplig undersökning) sedan beror det ju även på textstorlek. Sedan blir det ju mindre när det är mycket dialog, tex.

ÅSA: är det meningen att vi ska gissa land? Isåfall säger jag... Spanien! :D De borde ju rimligtvis vara intresserade. :)

Åsa Hellberg sa...

Haha, nej, ni ska inte gissa.

Skrivarvisionären Ebba sa...

Lyckliga människor som ska få upptäcka Sonja på sina egna språk - de kommer bli precis lika lyckliga som vi här i Sverige och övrig länder! Heja, heja!