fredag 23 mars 2012

Det är inte ofta radion vrids på numera,

men det händer när jag sätter mig i bilen.

Cattis Ahlström - som brukar vara bra - leder eftermiddagsprogrammet på P4, i alla fall när jag är på väg hem vid halv fem.
Det är tredje eller fjärde gången som jag ger det en chans, men blir faktiskt bara illa berörd.
Det som troligtvis ska vara humoristiskt, blir "klubben för oss som förstår vilka idioter alla andra är." Man ironiserar, hånar, och så fnissar Cattis lite förtjust och lite generat så att inte vi som lyssnar ska tro att hon är alldeles utan empati för de som hon och hennes sidekick har valt att för dagen hänga ut.

Nä. Bättre kan du, Cattis.
Betydligt bättre.
Det här är bara plumpt.

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Har inte hört henne då jag bara lyssnar på jobbet, men jag gillar Lotta Bromé :-)

Författarvisionären Ebba sa...

Ohh - Cattis är rena nöjet att lyssna på om man jämnför med de som höll på för ett tag sedan - tror de blev portade efter ett par veckor. Det var Kikki Danielsson (har i vanlig fall inget mot henne) och någon "Virtanen" - det var lägre än lågt - värre än två förpubertetsungar - kiss och bajs och osmakligt. Jag kan ha sådan humor ibland - men inte på den nivån som de hade. Huuu!

Jag har oxå reagerat på Cattis övermålande fniss ... tydligen svårt att få 'fredagspersonal' på P4 ... men när Magnus Uggla och Emma W (fd Sjöberg) var frispråkiga i många veckor så gick det hur bra som helst - Uggla blir förlåten för det mesta.

Åsa Hellberg sa...

Venus; Bromé är superbra.

Ebba; jag tycker att det där lite överlägsna hånfulla, inpackat i ironi, är förfärligt.