söndag 18 mars 2012

Nu sitter lappen

på dörren till torkrummet.
Naturligtvis skrev jag den inte anonymt. Man bråkar inte med mig, som jag sa i ett annat inlägg.

Tvätten som inte torkade när den inte riktigt fick plats att hänga i torkrummet har jag istället dekorerat vardagsrummet med.
Bokhögen till höger är sådant "jag ska ta tag i."

Min stackars snart blå nagel gjorde att jag struntade i skurhinkar idag. Eftersom jag är förbannad rent allmänt så hade det varit ett bra sätt att få ur mina aggressioner. Istället skrev jag en lapp, och så fick tvättidioterna skit som andra egentligen också skulle ha del av.
Himla finurligt löst av mig, tycker jag.

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vaddå, tar dom inte bort sin tvätt? Hur får dom hem den till sig då? Är det meningen att nån ska lämna den till dom - fattar nada.
Och vilken ond nagel, ajajaj....
Hoppas det blir lugn framöver.
Ja, du har mor och bror i Tanum, just Tanum for vi inte igenom igår, men annars gör vi det.
Agneta kram

Åsa Hellberg sa...

De hämtar dem lååååångt efter att de skulle. Vi får bara ha tvättstugorna i tre timmar, sedan kommer nästa gäng...

Författarvisionären Ebba sa...

Här andas det upprepad rejäl ilska tror jag. Vad härligt att språkligt få drämma till så som du gjorde. Hoppas att dina ord går hem!

Ibland är det ju så att den del faktiskt inte vet eller känner till gänse normer - så då är det bra att någon vettig människa säger ifrån. Hoppas på bättring i tvättstugan.

I min tvättstuga är det en kvinna som använder ett tvättmedel eller sköljmedel som gör att jag nästan spyr - bokstavligt - men jag har lyckats fly ut i friska luften i tid.
De flesta medel luktar ju blommor etc men den där kvinnans stinker sura spyor (hur kan det vara möjligt(:)) - jag är inte kräsmagad annars utom för just den lukten.
Borde skriva en "tvättstugebok" - inte bara en sån om 'luddet'.

Åsa Hellberg sa...

Japp, fram för fler böcker:)