tisdag 27 mars 2012

Som om inte mitt klämda

finger skulle vara nog så passade jag på att stoppa sticka ned något (en flisa från mormors gamla skåp) i mellan nageln och fingertoppen idag, alltså är samma finger inpackat i plåster igen.
Tur att jag just nu är utan skrivprojekt.
Om exakt en månad fyller jag 50.
Sannolikheten att jag är igång till dess är hög.

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Flisa under nageln är inte så vidare värt roligt, nej. Snart födelsedag, alltså! Aha! KRam

Agneta - stort och smått sa...

AJ! En flis gör ju så ont. Helst på sådant dumt ställe.

Joanna Björkqvist sa...

Ajaj...

Om du inte har något skrivprojekt kanske du faktiskt kika på det där programmet vi "pratade" om nyligen... Det har ju visat sig att "På bar gärning" inte alls är ett humorprogram, utan istället bygger på att scener utspelas och så får man se hur människor runt omkring reagerar. I ett av fallen utsätts en handikappad ung människa för grova kränkningar och en man funderar länge och väl innan han går fram och mycket pedagogiskt förklarar hur man bör uppföra sig mot sina medmänniskor. Jag blev faktiskt tårögd. I studion sitter sedan två tyckare (inte så intressant egentligen) och en beteendevetare som tänker kring vad som hänt och vad vi sett. Faktiskt intressant. Oväntat nog.

Shamrock sa...

ajajaj - inget vasst under naglarna tack

Åsa Hellberg sa...

Aj var ordet för dagen:)

Joanna; ja, men då utsätter man ju de som är runt om och kanske inte reagerar, för det måste väl vara en del av programidén?

Joanna Björkqvist sa...

De som inte vill synas i programmet suddas ansiktet ut på, så ingen ser vilka de är. Även de som inte reagerade fick frågan om varför de inte gjorde det och gav sitt godkännande till att medverka med svaren utan namn i TV.

Faktiskt rätt intressant koncept ändå och en tankeställare att man BÖR reagera, för när man ser det så här tydligen så önskar man ju att man själv reagerat pronto...