måndag 18 februari 2013

Bloggers spamskydd

verkar vara ur spel, jag brukar näst intill aldrig drabbas men nu är det flera kommentarer varje dag. Är det så för er också?

8 kommentarer:

Kati sa...

Menar du rent spam eller bara kommentarer som råkar hamna i skräppostmappen? Något spam har jag inte fått, men såg nyss att en del kommentarer (få) har hamnat bland skräpet, något som även händer mig ibland när jag kommenterar från mobilen. Det kanske är något sånt?

Agneta sa...

Jag har fått några spam de senaste veckorna. Ibland något enstaka och ibland flera stycken.

Annika Estassy Lovén sa...

De kommer i omgångar. Lugnt just nu men jag har nog fått slänga ett hundratal sedan jag tog bort ordkontrollen. De fastnar i kommentargranskningen.

Sus sa...

Det har blivit lite värre, men det är ju inga som ligger kvar. De syns på min mail men inte i kommentarerna.

Åsa Hellberg sa...

Mina ligger kvar i kommentarsfältet, det är det jag menar. Spamskyddet tar dem inte längre. Har just rensat två.

Hanna Lans sa...

Jag har fått spamkommentarer under en månads tid ungefär. Det är alltid på samma inlägg de kommer, så jag undrar vad som gör att det är just på det specifika inlägget de kommer? (Ett inlägg som jag kallade "Man har det inte roligare än man gör sig".) Min kompis Newyorkmamman blir spammad med inlägg! Helt plötsligt när man tittar på hennes blogg, så ligger det spaminlägg som handlar om allt från hur du gör klipp på börsen till parrådgivning.

Åsa Hellberg sa...

Samma här. Jag tar bort inläggen de landar i, men de verkar bara hitta nya.

Spader Madame sa...

Jag har precis som ni ett par inlägg under major attack och något här och där slipper igenom. Vill verkligen inte ha någon ordverifiering heller för det är så sjukt jobbigt att kommentera då så jag väljer bort hos andra. Tänker att stormen ska bedarra och inläggen är så gamla att ingen egentligen kollar dom längre.