onsdag 6 februari 2013

Kvällens tablå,

medan jag är nödd och tvungen att göra något åt mina anskrämliga naglar:

20.00 Uppdrag granskning. Ett program jag sällan ser eftersom jag inte står ut med hängningar hur välförtjänta de än är, men idag är det min uppgift att titta. De som får kvinnohatet mot sig behöver vittnen bland oss som hittills varit förskonade. Det är så oerhört modiga, och vad som drabbar dem kan drabba alla som befinner sig i det offentliga rummet.
"Granskande samhällsprogram från 2012. Del 4 av 18. Nätet svämmar över av sexuella trakasserier och dödshot. Uppdrag granskning konfronterar männen som näthatar kvinnor. I programmet delar en rad kvinnor med sig av sina erfarenheter och läser upp en del av det hat som de själva fått genom åren. De är journalister, författare, bloggare och debattörer. Men vi konfronterar också några av näthatarna - varför önskar en man att en ung tjej ska bli våldtagen på grund av ett inlägg på facebook? Programledare: Karin Mattisson"

21.00 Trinny & Susannah på sjuan. Underbara kvinnor.

21.55 Scandal, femman. Bäst just nu.

8 kommentarer:

Simona sa...

Scandal börjar 21.55. Så vi inte missar nåt...

Åsa Hellberg sa...

Tack, Glömde!

Singelmamman sa...

De två första ser jag av samma skäl som du. Det sista programmet har jag ingen aning om och väljer istället sängen. Och sömnen, hoppas jag.

Anneli sa...

Jag hann inte se Uppdrag granskning, sjuka barn behövde mig, men jag ska se reprisen. Det är fruktansvärt obehagligt! Scandal är superbra, det hann jag se.

Guldkorn by Elin sa...

Jag gjorde som du (som du såg) och lyckades kombinera lite fåfänga med betydligt allvarligare saker. Såg också Uppdrag granskning, man blir förbannad och ledsen. Vägde upp med lite lättsammare serier innan läggdags och nu är det redan torsdag - hurra! Ha en fin dag Åsa!

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att du somnade gott!

Åsa Hellberg sa...

Love på Scandal!

Åsa Hellberg sa...

Tack detsamma, Elin!