tisdag 26 februari 2013

Väldigt bra möte och god lunch.

Nu har vi kickat igång projekt "En liten värld" som kommer att finnas i en bokhandel nära dig någon gång under våren 2014. Alltså om ett år.
Åh, vad det här ska bli roligt!
Vi har satt ett manusdeadline och nästa vecka får jag en redaktör.
Hurra, hurra och hurra säger jag som har så ont i fötterna efter att ha klivit runt i stan, att jag inte kommer att kunna röra mig på hela kvällen.

Eftersom jag är alldeles för tjock för provrum har jag struntat i kläder och fokuserat på det som har med mitt arbete att göra: en ny anteckningsbok till UPPFÖLJAREN av "En liten värld."
Idéer till den snurrar redan och då är det bra att ha en fin anteckningsbok att skriva ned dem i, och sedan använda under skrivandets gång på samma sätt som jag gjort hittills.
Den blå är till "En liten värld", och guld värd när jag nu ska börja redigera på allvar. Den rosa är till efterföljaren. Låt oss för skojs skull kalla den "Ett litet äventyr."10 kommentarer:

cosa sa...

Hej, är mitt i "Sonjas sista vilja" som bibliotekarien räckte mig fram efter att ha frågat om något som man skulle kunna må bra av. (Jag var precis färdig (på många sätt) med Knausgårds första bok och ville verkligen ifrån den känslan jag fick därifrån).
Måste bara säga att jag gillar din bok och nu din blogg också... och så visar det sig att du har skrivit en roman till före Sonjas sista vilja och att denna har en uppföljare. Roligt!!!

Åsa Hellberg sa...

Åh, vad roligt! Välkommen hit,Cosa, och hälsa den där trevliga bibliotekarien! :)
Min första bok är inte särskilt munter. Den som kommer efter Sonjas sista vilja, Sonjas hemlighet, är däremot det.

Hanna Lans sa...

Åh, vilket härligt år du har framför dig!

Åsa Hellberg sa...

Visst har jag! Jag är oerhört glad och tacksam för det. Oerhört!

Anonym sa...

Hurra vad jag ser fram emot den! Läser Sonjas hemlighet och mår hur gott som helst av att läsa den - när jag väl hinner, hihi.

Singelmamman sa...

Låter ju helt underbart! :-)

Åsa Hellberg sa...

Härligt, Carola!

Åsa Hellberg sa...

JA! :)

Anneli sa...

Det är så spänande!

Kati sa...

Iiii, vad spännande. Och vilka görfina anteckningsböcker. vem vill inte skriva i en sådan?