söndag 23 september 2012

I Stockholm är de nya parkeringsautomaterna

så finurligt konstruerade att ditt kort måste sitta i ända tills du har knappat klart och fått din biljett.
Det är lätt att glömma kortet då.
Förra gången jag gjorde det hade någon vänlig skäl gjort sig omaket att hitta mitt telefonnummer och möta mig på en restaurang så att jag kunde få tillbaka det.

Gårdagens glömska i innerstaden upptäckte jag först idag och innan jag kom på att det var i automaten jag lämnade det, hade jag vänt upp och ned på allt.
Ja, ni vet.

Och så har jag tvättat, men det är väl bara det idag.
10 kommentarer:

Anonym sa...

Koppla ditt mobil- och registreringsnummer till Easy park. Då slipper du kvarglömda kort, bli försenad eller betala för mycket för tid som du inte står parkerad. Med ett enkelt telefonsamtal anger du ett klockslag hur länge du uppskattar att stå parkerad. Om du fikar med bästa vännen och vill stanna längre behöver du inte springa iväg utan sitter lugnt kvar och ringer ett nytt samtal och förlänger tiden. Skulle du lämna parkeringen innan tiden gått ut ringer du också och trycker ettan så avbryts parkeringstiden. Huuur smidigt som helst. Du slipper också krångel med parkeringsautomater som är trasiga. Jag ångrar inte en sekund att jag anslöt min telefon och bil till easy park! Livet på stan är så mycket enklare.

Singelmamman sa...

Wow! Att koppla sin telefon så smidigt gör att jag nästan vill ha en egen bil. Men ditt kort Åsa, har du fått tillbaka det?

Jag har för övrigt också tvättat idag.

Åsa Hellberg sa...

Är de kopplade till alla parkeringsplatser? Jag såg ingen sådan info vid den här betalautomaten.

Åsa Hellberg sa...

NEJ, jag spärrade det.

Anonym sa...

Om du vill veta vilka parkeringsplatser som easypark går att använda på så kan du läsa mer på easypark.se och under länken "Här fungerar Easy park". Där står det att det ska fungera på 32.000 gatuparkeringsplatser samt på 20.000 ytparkeringar och i p-hus i Stockholm.

Anna-Sophia Nilsson sa...

Har under helgen läst ut din bok Sonjas Sista Vilja, längesen jag läste nåt så trevligt. Ser fram emot den nya boken.

// Anna-Sophia Nilsson

Åsa Hellberg sa...

Tack!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, Anna-Sophia. Vad glad jag blir!

Skrivarvisionären Ebba sa...

Vilket helvete!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det är fan att vara glömsk ...