fredag 11 januari 2013

Det där med kost är svårt,

tusen miljoner råd och sällan säger de samma sak.

En viss enighet verkar dock råda vad det gäller mängden kolhydrater och mitt intag av sådana sker mest på morgonen numera.
Resten av dagen är jag rätt lchf-aktig.
Efter fem dagar är jag aningens lättare (känns det som), men framför allt är jag totalt ogasig. Inte ett enda behov av luftutsläpp, i alla fall inte vad jag kan minnas. När jag äter potatias/pasta/bröd (utöver morgon) och godis så är det ett jäkla liv på min mage.
Oavsett om jag går ned mycket i vikt eller inte verkar kosten passa min kropp.

Det är en bra början, eller hur?


8 kommentarer:

Spader Madame sa...

Allt som fungerar och gör att du mår bra är toppen!

Kati sa...

min kropp är helkonstig numera. det spelar ingen roll hur jag revolutionerar min kosthållning, den envisas iaf med att ligga där på exakt samma vikt eller till och med gå upp. Och jag blir alltid fetare när jag försöker äta bättre, vilket inte är så himla motiverat :(

Agneta sa...

När jag undviker vetemjöl och godis slipper jag gaserna! Det är jätteskönt. Jag inser nu vilka problem jag hade när jag levde på mackor flera dagar i veckan - det insåg jag aldrig då. Trodde det var normalt med bubblig mage.

Åsa Hellberg sa...

Japp!

Åsa Hellberg sa...

Det är svårt som tusan att få det rätt.

Åsa Hellberg sa...

Men visst är du glutenintolerant?

Fru Venus sa...

Jag känner likadant när jag kör lchf variant, men jag går ner i vikt också, jag har ju betydligt mer att ta av om vi säger så ;-)

Åsa Hellberg sa...

Jag tror att jag har gått ned pyttelite, men det har inte ens gått en vecka:)