tisdag 20 september 2011

"Änglamakerskan"

Jag vet inte hur Camilla Läckberg håller reda på alla sina trådar, men det gör hon, och det på ett föredömligt sätt.
Som vanligt mixar hon vardagligheter med dåtid som påverkar nutid, och i den här boken tycker jag att den röda tråden är bättre än någonsin.

Själv har jag - till skillnad från de flesta andra Fjällbackabor - aldrig besökt barnkolonin på Valö där stora delar av det här dramat utspelar sig, och jag vet i sjutton om jag törs åka dit nu.

Hu.

Betyg: LÄS, men se till att du har gått om tid. Hennes snabba scenbyten gör att den är svår att lägga ifrån sig.
Från mig får ni inte en enda spoiler.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Har inte läst nån av dom, tyckte att den första hade lite halvdåligt språk, men såg i en av helgens tidningar att hon tyckte själv att hon blivit bättre för varje bok.

Spader Madame sa...

Okej, jag har läst alla och språkligt är det väl sådär, men eftersom jag gillar deckare och hennes karaktärer så läser jag såklart. Nu ska vi se När Harry mötte Sally, och som vid alla romantiska komedier tänker jag som av en händelse på dig!

Cecilie von der Ohe sa...

Hei Åsa!

Jeg holder nå på med å lese alle krimbøkene tilCamilla Läckberg. Etter som jeg elsker Sverige og svensk språk hører jeg dem på originalspråket. Hun skriver bra og er god på å skildre relasjoner mellom mennesker, synes jeg. Bloggen hennes har jeg blitt en fast leser av og det var også gjennom den jeg fant frem til din blogg. Jeg opprettet min egen blogg i sommer så jeg er ganske ny i denne bloggverdenen.

Cecilie

Agneta sa...

Njae, jag känner att det finns massor av andra böcker som jag hellre läser innan jag läser någon mer av Läckberg.

Åsa Hellberg sa...

Jag gillar hennes språk, som tusan faktiskt.

Japp, det är en av mina favoriter:)

Välkommen Cecilie!!!