lördag 28 mars 2009

Surt sa räven

Idag kan man läsa i Aftonbladet att Laila Bagges medtävlare i Let´s dance tyckte att hon var för bra, och därför var det rättvist att Magnus vann (?).
I like Magnus, och tycker att han har blivit duktigare ju längre serien har gått, men för mig luktar det surt när man dissar någon för att den är duktig och har en enorm talang.

I BBC´s variant "Dancing with the stars" är alla enormt duktiga och hyllas av tittare och jury för just det. I år var till exempel Emma Bunton, från de gamla godingarna Spice Girls, med.
Hon har ju dansat runt, och dessutom sjungit samtidigt, i flera år.

Synd att inte Laila dansade i den tävlingen, jag är övertygad om att medtävlarna där inte hade surat om hon var duktig.

De hade skärpt till sig istället.

6 kommentarer:

Ia sa...

Men Laila kunde dansa sedan innan, hon har till och med varit danslärare. Det var alltså lite andra förutsättningar för henne än för Magnus och hans utveckling var därför helt enorm.
Jag förstår inte varför TV4 tog med henne över huvud taget. Hela poängen med Lets Dance är ju att deltagarna ska lära sig dansa, inte visa upp vad de redan kan inom dans.

Åsa Hellberg sa...

Hej Ia.

Ja visst var det så att hon hade varit danslärare för små barn, men främst är hon ju musikalisk, precis som Anna Book och Måns Zelmelöv.
Det är bara trist att läsa att andra deltagare beklagar sig.

Åsa Hellberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Åsa Hellberg sa...

Ps till la.
Jag tyckte att Magnus var fantastisk och verkar dessutom vara oerhört sympatisk.

Ia sa...

Hej igen Åsa!
Så typiskt mig. Jag borde läst artikeln du länkade till innan jag skrev något. Där stod ju precis det jag skrev här, så min kommentar var ju helt överflödig. :-)
Ber om ursäkt för det. Och håller med dig om att det är trist med folk som beklagar sig på det sättet. Särskilt efteråt.
Jag tycker att Laila är både fantastisk och sympatisk. :-)

Åsa Hellberg sa...

Hej Ia, det är kul med kommentarer så tack för att du tittade in på min blogg.

Kram Åsa