onsdag 3 augusti 2011

Hur är det möjligt

att en konduktör på SJ slänger av ett 11-årigt barn?

Nu får vi väl för fan ta och skärpa till oss!


Update: Flickan är återfunnen. En hiss för kvinnan som hittade henne och ansträngde sig för att förstå det som SJ
hade funnit så obegripligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller FULLSTÄNDIGT med Dig!!!!!

Simona sa...

Jag fick så ont i magen när jag läste det där. Min dotter är lika gammal och ganska förvirrad och skulle kunnat hamna i sån sits. Och sen försvinna. Det är så gräsligt. Hoppas de hittar henne, hoppas, hoppas.

Anonym sa...

Flickan blev förmodligen rädd av manens agerande som dessutom talade en för henne främmande språk och som ville tvinga henne ur taget. Kan inte tänka mig att hans agerande var särskild schyst med tanke på att han faktisk slängde ut henne. Vi vet hur en snäll människa borde ha agerat istället. Nej i flickans ställning hade säker nervositeten tagit över henne. Vad ska vi kräva av ett litet barn som inte talar svenska. Hennes stora syster som dessutom var dåligt i magen letade överalt på taget efter sin lilla syster och larmade personalen efter den långa letande. Det som hände på taget, händer överalt i Sverige, att invandrare, svarta, asiater, romer väntar till sista minuten för att be etniska svenskar om hjälp är inte konstig alls. Detta är ett resultat av den almämna dåliga bemötande gentemot invandrare, xenofobin och intoleransen som finns överalt. Dessutom är inte svenskarna precis de mest empatiska människor i världen, konduktörens agerande betonar bara detta. Han kan inte ha ett hjärta fylld av känslor, hur en sådan människa kan agera i en tågolycka återstår att se, det bästa är att inte åka med Sj. alls. Konduktören kan inte vara en person som bryr sig om andra människor och inte minst om barn.

nillas liv på pinnen sa...

Verkligen!
Det känns som om ordningsfascism breder ut sig allt mer i vårt samhälle på bekostnad av medmänsklighet och sunt förnuft. =(

Pennelina sa...

Hur korkat som helst!

Kramar <3<3<3