tisdag 18 oktober 2011

Åsa Hellberg, vad beror det på att din köttfärssås

är så delicious?
Är det för att du skär två gula lökar, champinjoner och tre paprikor i stora och tuggvänliga bitar, eller har det med 500 gram köttfärs, två deciliter ketchup , tre deciliter vispgrädde och obscena mängder peppar att göra?

Tänk att du är så himla duktig på att laga mat som alla gillar.
Din son är bara att gratulera.
Vilken matmor.
Denna entusiasm.
Sjungandet vid spisen.
Hoppsastegen med gjutjärnsgrytan i handen.

Fem förkläden av fem möjliga.




7 kommentarer:

stort och smått sa...

Mmmm! Mums!

Malin Persson Giolito sa...

Min vän. Jag har sagt det förr. Olika falla ödets lotter.

Robert W sa...

Okej, vad har restaurangen för öppettider? Måste man beställa bord i förväg?

Åsa Hellberg sa...

Agneta; eller hur?

Malin; haha.

Robert; helt ärligt är det nog ingen större rusning ...

Shamrock sa...

Den ser väldigt god ut. Spara lite till på lördag istället för den där konservburken du tog sist

Åsa Hellberg sa...

Shamrock; den ryker nog redan idag:)

Spader Madame sa...

:-) Blir hungrig!