fredag 29 mars 2013

Långfredag.

Flickvän och son ska till stan och shoppa. Det är tack och lov öppet nästan överallt, utom möjligtvis i småbutiker som alltid är söndagsstängda.
Av någon anledning känns det lite obehagligt när allt är igenonbommat, som på midsommar när stadens invånare är som utrotade. Hu, läskigt.
En annan sådan stängd dag är juldagen, men den bryr jag mig inte om eftersom jag då ligger i min soffa och äter körsbär i likörpraliner.

Ps, bästa marknadspresentationen jag någonsin varit på (när jag jobbade på Kraft Foods och hade ett väldigt viktigt arbete) var när marknadschefen för Marabou skulle presentera årets nya (alladin)praliner och på scenen, inför en jublande säljkår, låtsade ha ätit sig full på ovanstående klassiker.
Det blir väldigt roligt när dödsseriösa människor visar sig ha en helt annan sida.

Nej, vad säger ni.
Ska vi kicka igång påsken?
Hurra!


2 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Det du tycker är läskigt tycker jag är magiskt. :) Jag har alltid älskat känslan när det blir folktomt och tyst. Inga bilar, inga mopeder och alla människor som flytt staden för en stund på landet eller var de nu håller hus. Jag njuter i stora drag. Kanske skulle jag klara av att vara enda människan kvar på jorden efter en zombieattack? ;)

Singelmamman sa...

Jag är nog mer för att tycka det är magiskt jag med. Men en dag åt gången räcker. Japp, nu kickar vi igång påsken! Jag är redo.

Ha en härlig påsk!