söndag 31 mars 2013

Påskdagen 2013

börjar väldigt bra med ägg, avocado, kaffe och gulligull.

Jag har en ambition att lära mig hur jag mobilbloggar och tänkte ta tag i det senare under helgen.
Det verkar vara en bra grej att kunna slänga in en bild och säga hejsan hoppsan lite då och nu, istället för att vara beroende av min dator.
Typ så.
(Alla andra har gjort det där i flera år, jag är alltid senast på teknikpuckar. Och sociala medier. Har skaffat mig Instagram. Och twitter. Vi får väl se hur det blir med användandet av det.)

Vad gör ni?7 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Du är inte sist, det är jag. Varken Instagram, Twitter eller bloggbar mobiltelefon finns här. Och det har inget med fisförnämeri att göra, endast av lathet och tom plånbok. Nåväl. Idag låtsas jag som om jag inte alls är trött och läser en Agatha Christie och ska sy två pälskragar. (Det där sista ordet kan vi låtsas som att jag inte skrev, det är inte ok med päls.)

Åsa Hellberg sa...

Jag vet inte hur min mobil kommer att funka, den är inte av den finare sorten:), men jag vill kunna om det nu skulle gå.
Det är okej med päls så länge det inte är ett nyfällt djur, tänker jag. Att ta tillvara det som finns är väl bara begåvat?

Annika Estassy Lovén sa...

Jag har allt det där och nyttjar det med varieande intensitet kan man säga - ibland inte alls. Idag ska jag vårda min förkylning.

Åsa Hellberg sa...

Bra. Förkylning viktigast. Krya på dig!

Hanna Lans sa...

Just den här pälsbiten har inget att göra med att ta tillvara det som redan fanns. Jag skäms över den och älskar den samtidigt. Slår mig själv på ena kinden och smeker pälsbiten med den andra handen. Så himla ambivalent. Däremot har jag en fårskinnsmössa som är hemmasydd av en päls från ett får jag vet hade ett bra och ekologiskt liv, då har jag inte alls lika dåligt samvete. Men på något sätt himla dumt det också, djuret som bar pälsen är ju lika berövat på sitt liv oavsett om det är ett ekologiskt får i naturlig färg, eller en stackars burkanin vars päls färgats lila.

Fru Venus sa...

Inget mobilbloggande, Instagram eller Twitter. Försöker undvika att skaffa en mobil med internet, går bra att skippa allt ovanstående då :-) Vänner på besök = god mat och soffhäng.

Åsa Hellberg sa...

Det låter härligt!