måndag 11 juli 2011

Jag pratade med Sös, men

det var inte alls så enkelt som att säga att "min knöl är tillbaka, när får jag komma?"
Jag verkar inte få komma alls. Trots att jag var där i oktober med samma problem.

Alltså ringde jag till ett privat vårdföretag dit man inte behöver en remiss och där var det sådan telefonkö att de bad mig återkomma . När jag väl kom fram fick jag beskedet att det var semesterstängt på bröstkliniken till den åttonde augusti.
Som om min knöl går på semester?
Jag kollar vidare och har ni några finfina tips om hur man gör med knölar mitt i sommaren får ni gärna berätta om dem för mig.

Förövrigt är jag ledig måndag och tisdag.
Det är ett verkligt tjoho på det!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Nej,tyvärr har jag inte några som helst tips utan blir mest förfärad över att man inte kan få komma till doktorn på studs......det är ju inte som så att knölar och oró och sjukdomar tar semester.....varför fungerade det alltid tidigare?
Kram

Anonym sa...

Mitt enda tips är det jag skulle ha gjort själv. Skrikit, ryat och genom ilska tvingat mej in. Det är klart du inte ska vänta.

Anonym sa...

Har du kollat bröstmottagningen på Sabbatsberg? Jätteprofessionella och man behöver ingen remiss http://www.aleris.se/Sverige/Sjukvard/Healthcare/Aleris-Specialistvard-Sabbatsberg/Specialistmottagningar/Brostmottagning // A

Åsa Hellberg sa...

A; de är de som har semesterstängt till 8 augusti.

faith sa...

Sophiahemmet har en bröstmottagning om jag inte minns fel. Minns en väninna som fick bra hjälp där när hon hade en cysta i bröstet. risken finns väl att det är semesterstängt där också. Du kanske redan prövat? att gå till vårdcentralen och se till att få en akutremiss kanske får sös att ta emot dig. Stå på dig1
kram