söndag 19 augusti 2012

Jag har fått min första etta i betyg.

Bloggaren Gunilla ska slippa länkningar härifrån, men hon skriver:
"Du som verkligen gillar att läsa skvallertidningar hos frissan kommer att gilla denna bok. Inredning av fantastiska hus, dyra kläder och smycken i överflöd och därtill underbara snygga lediga karlar i rätt ålder. Inget för mig...."

12 kommentarer:

Sus sa...

Fast då kommer jag att älska den!

Åsa Hellberg sa...

Haha, vad bra!

Fru Venus sa...

:-) Ja, alla gillar ju inte feel good ;-) Kör på!

Agneta sa...

Smaken är ju som baken, även när det gäller böcker, det kan man ju inte komma ifrån. Tänkte jag först. Sen inser jag, tror jag, att få negativa omdömen måste vara lite som att någon talar illa om ens barn!

Åsa Hellberg sa...

Det gör mig faktiskt inte ett dugg, men det var ju tråkigt om hon köpte något hon inte tyckte om. Förhoppningsvis hade hon lånat den.

Anonym sa...

Det stämmer inte det hon skriver - jag gillar inte skvallerblaskor men jag mådde bra av din bok.
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Tack Sanna. Det är tydligt att man ser olika saker när man läser,eller hur?

Izabella sa...

Du får toppbetyg av mig. Det är verkligen en feel good bok, som lyfter fram det viktiga i livet: relationerna och vännerna. Människorna som vi väljer att omger oss med och som finns där för oss, oavsett tid och plats, som lyfter oss när våra vingar inte bär genom ett samtal, ett brev eller ett besök.

Åsa Hellberg sa...

Åh, Izabella, tusen tack!
Ps, huvudpersonen i min nästa bok heter som du, men stavar med s.

Åsa Hellberg sa...

Nästnästa bok, menar jag förstås.

Izabella sa...

Tack för avslöjandet! :-) Jag ska fortsätta läsa dina böcker! Fortsätt bara att skriva,du är bra på det, nästan lika bra som Nora Roberts eller Rosamunde Pilcher. Låt mig få ställa en fråga bara, är du verkligen färdig med Sonja? Får hon ha sin hemlighet i fred i graven? Eller kanske måste du skriva en bok till? Kanske "Sonjas hemlighet" eller något liknande... Du behöver inte svara på mina frågor, en författare måste få ha sina hemligheter i fred.

Åsa Hellberg sa...

"Sonjas Hemlighet" kommer i september, alltså om en månad! :)