lördag 25 augusti 2012

Teve-program jag gärna ser,

men sällan pratar om, är till exempel Top Gear.
Ett utmärkt program för motorentusiaster, så varför jag gillar det har jag faktiskt inte en susning om.

Alla fashionprogram jag sveper förbi har förstås sin förklaring i att jag är förtjust i kläder, men kan någon människa förklara varför jag ser ett program som "Rabatt till varje pris"? Eller nyheter på Sky news, där nyhetsflashen berättar att Aston Villa förlorade mot Everton med 3-1, eller om det nu var tvärtom. En weather report på det så har jag också fått vetah ur vädret är i Bristol.

Och alla görommigprogram. Som alltid handlar om Sue, som ser ut som 53 trots att hon är 37 eftersom hon har tappat två framtänder och inte har träffat en frisör de senaste 15 åren. Eller så har hon det och så gick det åt helvete.

Vad jag egentligen skulle vilja se är en helt vanlig kvinna, gärna 50 sedan 27 april 2012, som inte riktigt vet vad hon ska förpacka kroppen i eftersom den är fem kilo tyngre än den var i april förra året. Kan hon få lite smink- och hårtips på det så är jag nöjd.
Men nej, några sådan program finns inte. Raset måste vara fullständigt om man ska komma på tal.
Grrr.

Nu ska jag lära sonen hur man stryker en skjorta.
Jag tror vi hörs.

5 kommentarer:

Madlar sa...

Ang makeover, jag kan gärna ställa upp. De kan få ett klurigt uppdrag, nämligen hur att få en smårultig blivande 50åring att ge upp jeans, koftor o blusar med mönster? Mission impossible måhända? Har dock alla tänder kvar, fräsch hy och god social status så jag kommer väl inte ens med på topp 2.500-listan.

Fru Venus sa...

Ha ha ha, måste skratta åt Madlar :-) Jag har tydligen inte de kanaler du ser på så jag har missat allt. Vem som helst med lite kunskap och färger/make up kan tipsa dig, om inte, maila så tar jag fram mina kunskaper från BFAS tiden :-)

Åsa Hellberg sa...

Jag tror tyvärr att du får räkna med en plats runt 4000.

Åsa Hellberg sa...

Haha, tack , Venus.

Märta sa...

Vad är det med Top Gear som gör att man som totalt ointresserad av motorer finner programmet så roande och intressant? För det är det. Konstigt nog!