onsdag 19 maj 2010

Rena lakan

kommer att göra susen för sömnen tror jag och hade jag orkat, och hade haft en gigantisk tvättstuga och någon som tvättade åt mig i den, hade jag bäddat rent varje kväll.

Annat jag hade gjort, eller rättare sagt hade velat att någon hade gjort varje dag, hade varit att ta tag i mina duschdörrar i klarglas.
Satan i gatan vad det skvätter schampo och tvål när jag jag duschar, och hade jag varit lite mer på alerten hade jag tagit bort det direkt... men si så gör inte jag.
Jag irriterar mig istället några dagar och tar sedan hand om det när det krävs frätande rengöringsmedel och fösterskrapa för att få bort de allt annat än aptitliga fläckarna.

Suck.
Jag är helt omöjlig.

5 kommentarer:

Maj Korner sa...

Jag använder något som heter Shower Power som rengöringsmedel. Inte så frätande vad jag vet men väldigt effektivt. Det blir en blank yta så vattnet rinner av lätt sen. Usch, nu gör jag reklam, men jag tycker faktiskt den är bra.

Åsa Hellberg sa...

Tack. Jag ska prova den... också. Bäst att jag kollar först om det är en av alla de fina flaskor jag redan har.

HOUSE of ADELA sa...

Tack för hälsning i dag, Åsa;)
Jag är också expert på att inte göra saker direkt som jag borde,)

kram!
Adela

Anneli Stålberg sa...

Jag ÄLSKAR doften och känslan av rena lakan så jag håller med dig. Gärna rena lakan varje dag :)

Kram!

Anonym sa...

förstår att det nog bara var ett uttryck, men du är nog absolut inte helt omöjlig. :-) Nog snarare helt möjlig.

Älskar också nytvättade lakan.. allra helst utan sköljmedel, gamla hederliga lakan i bra kvalitet och MANGLADE! Åhhhh.... *dagdrömmer* men har lagt ner manglandet, har inte tid.

kram!

/Lizzie