lördag 7 maj 2011

Jag kom på att jag själv är den bästa drängen jag känner

och städade därför bilen själv.

Visst går det väl att köpa nya mattor till en bil?
Jag har slitit ut min exakt under gaspedalen vilket inte är ett dugg betecknande för att den ofta går i bott, tvärtom är jag den laglydiga och försiktiga typen. Den är väl helt enkelt sliten efter många års tjänsgöring fram och tillbaka från Farsta till Upplands-Väsby.

Annars har jag mest haft tur idag.
När jag kom till sopstationen fick jag genast en plats, och när jag åkte därifrån stod det 30 bilar i kö för att komma in.
När jag hade handlat lämnade jag kvar mitt kort i självbetjäningskassan och då jag kom på det 15 minuter senare hade någon snäll människa hittat och lämnat in det.

Den största turen hade jag dock vid tvåtiden då en av mina bästa vänner ringde och jag fick prata ostört med henne i två timmar.
Eftersom vi båda kommer från Tanums kommun har vi många gemensamma gamla vänner, vi känner varandras ursprungsfamiljer och allt detta måste förstås avhandlas när vi inte hörs särskilt ofta.
Lägg till våra respektive nuvarande liv med hästar, jobb, cancer, medbereonde, ungar och män så förstår ni att två timmar ett minimum för att få koll på allt.

En turdag.
Jag köpte en lott.

2 kommentarer:

Maj Korner sa...

Antingen lyxar du till det och köper originalmattor hos din billeverantör eller så köper du billigare varianter på tex Biltema. Som ju finns på din sida av stan.

Åsa Hellberg sa...

Åh, tack för tips!