söndag 22 maj 2011

Vi äter äppelkaka

idag också eftersom det är mors-dag som är lika med tårta först nästa söndag.
Det är det första som tillagas i det här köket idag.

Jag tror att mamma och hennes väninna bor i en lägenhet i Spanien, men det troliga är nog att det inte kommer att lagas så mycket där heller.
Hade jag varit med hade jag ätit Gambas al ajillo varje dag. Hur man stavade det fick jag googla, men vad det är har jag helt klart för mig efter alla besök på Kanareiöarna när jag jobbade som flygvärdinna: Räkor i vitlöksolja.

Det är inte klokt vad gott det är.
Helt i klass med jordgubbstårta.
Jag skulle dock inte äta det vid samma måltid.

3 kommentarer:

Agneta sa...

Räkor i vitlök är sååå gott! Jag föredrar att fräsa mina i Smör, massa vitlök och lite chili. Så himla gott!

Åsa Hellberg sa...

Mm vad gott.

Anneli Stålberg sa...

Det låter otroligt gott.