söndag 12 april 2009

Det här älskar jag.

Så det här måste ni också se!

En riktig underdog, 47-åriga Susan Boyle, ställde upp i "Britain´s got talent" i går kväll, den tävling som vanns av Paul Potts häromåret.

Hon lever i en liten by i Skottland med sina katter, och har varken varit gift eller blivit kysst.



5 kommentarer:

Robert W sa...

Helt UNDERBART!!! Jag såg Paul Potts-filmerna på Youtube massor med gånger, och det här är definitivt i samma nivå när det gäller överraskning. Hon ser ju ut som faster Augusta från Alingsås, och så sjunger hon så där. Tack Åsa, för att du lade ut klippet här!

Åsa Hellberg sa...

Ja visst är hon härlig och så ofantligt modig. Det har aldrig funnits tid för henne, då hon tydligen har vårdat sin sjuka mamma.
Det är underbart med historier som berör och chansen är väl att detta blir en ny Potts:)

FRIDA sa...

Hej Åsa!

Gud vad underbart att se! Genast vill jag skriva en bok om hennes liv. Det hade väl kunnat bli något, vad tror du?

Kram Frida

Lina sa...

Fantastiskt! Hon är helt underbar hela hon. Härligt att se hur allas fördomar kom på skam så fort hon öppnade munnen. Fick gåshud! Som sångcoach drömmer jag om att hitta en sådan här talang varje gång jag får en ny elev, men riktiga naturbegåvningar är tyvärr nästan lika ovanliga som hönständer!;) Tack för klippet! Det gjorde min dag. Kram, Lina

Åsa Hellberg sa...

Frida; ja vilken story det kommer att bli. Hur det än går i tävlingen kommer skivkontraktet ändå.

Lina; vilket kul jobb! Jag trodde det vimlade av naturbegåvningar. Det sjungs ju hela tiden i det här landet, men hellre än bra kanske?