fredag 24 april 2009

Utseende

Alltid och ständigt på tapeten.

Just nu verkar väldigt stora bröst, på en pytteliten kropp med en välformad bakdel, vara på tapeten.
Inte ens i min ålder verkar det idealet ha passerat. Det köps tuttar och läppar, och all analkande överskottshud skärs bort (jag undrar vad det gör med den efteråt, men det är väl ett helt annat inlägg).
Anyway, man gör som man vill såklart. Blir man lycklig av en stor byst och bortklippt hud lite här och där så är väl det helt okej.

Vi som växte upp och inte var så där värst söta har det ändå rätt bra inillar jag mig. Vi fick liksom framhäva andra saker, som att vi var smarta, tuffa eller kanske bara mysiga.
Det går inte över med åldern som det där med sötheten gör.
För har man lagt sitt hela värde i hur man ser ut, blir det ju onekligen problematiskt när det falnar (vilket det gör oavsett inplantat och silikon).

Nej, som lite vanlig men schysst har man det lättare, och därför gör min nykomna lite lösa hud inte särskilt mycket. Och jag tänker verkligen inte klippa bort den.

Den får hänga där och dingla fritt, och jag är bara tacksam för att jag inte tatuerade den när den satt fast på kroppen.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Du, det där med att tatuera, jag har tvingat av en tant på sjuttio kläderna för att se var man har fast hud fast man passerat pensionär.

Jag ska vara evigt ung.

Åsa Hellberg sa...

Och vad kom du fram till?
Skippa överarmarna är ett hett tips från coachen...
Evigt ung? Ja, på insidan kanske.

Unknown sa...

Smalbenen nertill på ytterkanten och mellan skuldrorna.

Jag kommer att smälla upp döskallen mellan skuldrorna, döskallen prydd med vingar och horn i pannan och eventuellt en gloria för de gånger jag känner mej vänlig :)

Vad tror du om det coachen?

Åsa Hellberg sa...

Fettdepåerna på ryggen har en tendens att öka med åldern...men så länge man inte bryr sig om det är det väl inga problem:)