fredag 6 augusti 2010

Benny Haag

är som vanligt klockren och uttalar sig utan omskrivningar som annars är vanligt.
Här säger han dessutom till oss anhöriga att packa väskan och gå.

Klicka här. Det här är bra.

9 kommentarer:

Pennelina sa...

Benny Haag är en härlig man :-)

Kram!

Marie sa...

Ord och inga visor... och så rakt på sak.

Kram ♥

Anonym sa...

var klockrena ord. Med tanke på att han har ett eget tillfrisknande, så känns det som om det finns tyngd i dom.

Bara undrar hur man gör med andra anhöriga; som föräldrar å sånt, ska man "gå" från dom också? mest retorisk fråga antar jag.. (redan "gått" ifrån en del av mina släktingar, har ju bara en kvar i stort sett.. kanske därför det är så svårt att släppa taget. Trots att jag inte mår bra av det här.)

Ursäkta, ledsen kväll..

Kramen.

/Lizzie

Åsa Hellberg sa...

Lizzie; ja, man lämnar nog sina föräldrar också till sist... om man inte kan distansera sig så att ens egen sinnesro inte påverkas.

Jag vet exempel på sådana som till exempel inte umgås med föräldrarna om de har druckit, lägger på luren om de ringer berusade till att ha brutit helt.

Kram Åsa

Anonym sa...

att få från en partner, oavsett om barn eller inte, är inblandade, är lättare ändå. Ändå att "gå" ifrån sina föräldrar, har redan gjort det med en, har hållit kvar vid den sista, och försökt undvika att höra slirigheten i rösten när vi väl hörs, av rädsla för ensamheten. Men har ju mig själv, vännerna och barnen iaf. Får bli som det blir helt enkelt. Orkar inte "anpassa mig" mer, för då förlorar jag ju mig själv.. (SKITsjukdom!)

God kväll.

/Lizzie

Anonym sa...

gå från en partner, skulle det stå..

Anonym sa...

inte umgås när dom druckit.. *skrattar åt eländet* Alltså, skulle vara aldrig då. För även om h*n skulle låta bli, så skulle människan vara hemsk att umgås med. Torrfyllan är ju nästan värre. Därför jag "accepterat" drickandet senaste åren, för att det är värre när spriten inte är i kroppen. Är ju lite det som är "problemet".. Dilemma. Men tids nog, så blir det bra. Skitsjukdom, hur som helst, kan det ju sammanfattas. Tur det finns en lösning, iaf för dom som vill! :-)

I morgon är det konvent i min hemstad!! *STORT*

Kram å godnatt och tack för stödet!

/Lizzie

Åsa Hellberg sa...

Skitsjukdom var ordet för dagen!

Anonym sa...

japp.. skitsjukdom. Fast å andra sidan så hade jag utan den inte haft alla dom underbara vänner jag har nu, och fått uppleva så mkt fantastiskt som jag får i tolvstegsprogrammet heller. En "bonus" iaf. (helt uppe i det blå å full av känslor, efter första dagen på konventet i Örebro) :-)

Kramen!

/Lizzie