fredag 13 augusti 2010

Färdigstädat och Kattsandshelvete

Jag fyllde en stor plastlåda från Ikea med grejer som jag faktiskt inte vet vad jag ska göra med, förhoppningsvis vet den 16-årige ägaren det.



Det är hemlängtan på kollo, som inte var lika kul i år som förra året enligt gårdagens telefonsamtal. Dessutom har det varit skitväder större delen av tiden.

Då är det ju bra att han kommer hem till mamma (Scan) idag, i alla fall ett tag innan han och bästisen ska vidare till stan och Ung08.



Nu något helt annat; jag behöver tips på kattsand!

Jag har haft den här i många år, Miss Cat, men efter den senaste "produktförbättringen" ryker den nu. Det ligger "småstenar" överallt och jag håller på att bli tokig.
Den här sorten är klumfri.
Vad använder ni för sand och vad gör ni med klumparna om ni har sån sand. Kommer det med småpåsar att lägga det i?

HJÄLP!

6 kommentarer:

Agneta sa...

Hela veckan har jag tänkt att i morgon då ska jag röja och städa, så att det är snyggt innan vardagen rullar igång.
Varje dag har det skitit sig...

Nu går jag och väntar på bokleverans från Bokus. Bla din bok har jag beställt och ser fram emot att läsa den!

Åsa Hellberg sa...

Det ska bli kul att höra vad du tycker:)

Anonym sa...

Till min älskade kissemiss Josephine så använde jag alltid en kattsand som var väldigt lätt, tror att det var gjort av något slags papper. Det finns på Coop. Kom ej i håg vad det hette, men jag tyckte det var väldigt bra.

Kram
Maria

Åsa Hellberg sa...

Tack Maria, jag googlar för fullt för att få tips nu:)

faith sa...

Själv föredrar jag den finmalda sánden som är i pussie(heter den så?). Men nu har jag köpt en ny variant som är tillverkat av kiselpärlor som ska kapsal in lukt och fukt supersnabbt. dessutom påstås det att sanden bara behöver bytas en gång i månaden. Däremellan ska bara de små klumparna plockas bort. "Frech and easy" märket är Best friend. Denna nya sand är dock ej invigd ännu. Men det låter bra. Jag har dessutom numera kattsandslådan bakom dörren i hallen för att slippa trampa grus i badrummet.Det förstår jag inte att det tog mig så där tre katter och trettio år att komma på:)

Åsa Hellberg sa...

Faith; jag önskar att jag hade en dörr i hallen...