torsdag 5 december 2013

Jag ska börja samla på porslin.

Och så ska jag använda det varje dag, inte stoppa in det i ett skåp.
En av mina före detta grannar, 82, använde sina stärkta linneservetter varje dag.
Ensam, hon var änka.
"Annars skulle de aldrig bli använda."

Så ska jag också tänka.
Här är min blivande servis.
Den här ska jag dricka mina tre koppar kaffe ur varje morgon.

Här ska min vällagade middagsmat ligga.

Här kan ni tänka er keso och avocado, min nya favvisfrukost.

6 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Så tänker jag också. När folk kommer hem till mig för en simpel lunch och jag dukar med guldporslinet blir de alladeles nervösa. Men nu börjar de vänja sig. :)

Åsa Hellberg sa...

Bra tänkt, Hanna!!

suziluz sa...

Jättefint porslin!

Och idag gjorde jag en frukost och tänkte på dig medan jag åt den. Det var nämligen ett ägg, lite keso, lite mandelmjöl, lite saffran och kardemumma som jag vispade ihop och stekte plättar på. Very LCHF-vänligt insåg jag medan jag höll på, och väldigt sådär i största allmänhet människovänligt och gott! I stället för saffransbullar funkar det finfint. (Jag åt dem med lite blåbär till. Mhmmm.) Testa!

Åsa Hellberg sa...

Det där lät JÄTTEGOTT. Tack, Sanna, jag ska testa det som kvällsgodis tror jag :)

Ozzys mor sa...

Å så fint!!!

Åsa Hellberg sa...

Visst är det!