söndag 29 december 2013

Vet ni hur mycket jag önskar att de där naturpillren

skulle börja funka? Är väldigt trött eftersom jag inte kan sova ordentligt.
De får en vecka till, sedan måste jag nog överväga andra alternativ.

Förövrigt ser jag fram emot att sätta tänderna i Sara och börja bearbeta den ordentligt, men först måste jag få någon form av feedback från min förläggare och sedan är det ju så att jag tänker vara ledig i januari. BEHÖVER vara ledig. Läsa, SOVA, se filmer, sola, lata mig, njuta av mitt nya hem (som jag ÄLSKAR. Har jag sagt det?)

Ungefär så.
Idag ska jag och Nisse dotter hänga. Ska bli jättemysigt.
Ikväll borrar vi upp de sista hyllorna, och sedan ska jag ta tag i sonen rum som just nu är fyllt till brädden av hans och mitt.

Jag borde vara klar med det när januari börjar.

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Sova is da shit. Verkligen. Härligt att du skönjer ett slut i flyttkaoset.

Anonym sa...

Men Åsa, ska du inte testa Progesterall-kräm då? Om du vill har jag nummer till en näringsfysiolog som kan kolla dig, rekommendera annat eller ge dig rätt mängd och sånt.

Hanna Lans sa...

Jag har haft sömnproblem i över 20 år och fick först förra året den hjälp jag behövde. Imovane! Men det har jag säkert rekommenderat förut? Alltså, HUR har jag överlevt på 4-5 timmars osammanhängande sömn i 20 år, jag förstår inte? ÄLSKAR att nu sova 7-8 timmar och ha ett huvud som är klart och redigt!

Anonym sa...

Jag skulle råda dig att inte dricka kaffe - om du gör det - sex timmar före du ska sova. Även de som sover, sover mindre bra de sex timmarna efter kaffet (en del reagerar lika på svart te)
.
Det finns naturte, i vanliga affärer, för natten som bla innehåller åkerfräken (om du inte har någon medicin som inte går ihop med den) som är bra för nattro och både kamomill och kanel är hjälpsamma mot mycket i kroppen - bla antioxidant.
Naturligt och inte farligt att pröva - dessutom är det väldigt gott att dricka te kokat på kanelstång (bara det går bra men även med lite svart te om man vill). Gillar man det inte varmt kan man koka det och kyla det, förvara det i kylen och dricka kallt (som går fortare att få ner)
Jag är inte mycket för naturpreparat - men för naturliga ämnen som växter.:)
Jag hoppas att det lättar snart!
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Tack alla. Jag vaknar för att jag svettas och behöver gå på toa, inte för att jag egentligen har sömnproblem. Det är enbart klimakteriet, inget annat. Sann; ja, jag är bara osäker på den eftersom jag inte har någon livmoder. Ska kolla det!