tisdag 8 juni 2010

Det är minsann inte alla som gillar min bok

Ellie tyckte att den vara rätt bedrövlig och hade förväntat sig en bok om sexmissbruk (som ju faktiskt framsidan av pocketen signalerar).

Läs mer här.

9 kommentarer:

Mia S sa...

Jaha..där ser man.. lite svinn alltså!
Men fakta om sexmissbruk ?...nej det är väl en bok om medberoende, som är en helt annan sak, tycker jag.
Kramen..

Sonia sa...

Jag gillar din bok! Efter att den fått mogna i bokhyllan ett bra tag streckläste jag den i söndags. Det var så mycket jag kände igen, så pass mycket att jag inte vet om jag ska känna mig bestulen på min egen identitet eller bara känna wow det finns någon som är som jag, tänker som jag, gör som jag... och är vi inte lite lika utseendemässigt också. Scary. Jag vet åtminstone att jag tycker om din bok, att den är värdefull för mig och att jag kommer att läsa den igen! Tack Åsa för att du skrev den!

Åsa Hellberg sa...

Elvira; ja, men man blir kanske besviken om man vill läsa om sexmisbruk och inte om anhörigproblematiken.

Sonia; tusen tack och välkommen hit.
Här hittar du många look-a-likes:)

Kram Åsa

Anonym sa...

Jag håller inte med om att det är falsk marknadsföring - den heter faktiskt "casanovas KVINNA". Jag tycker det säger allt - det handlar om kvinnan och hennes tillvaro med en sexmissbrukare.
Jag skulle aldrig kunna tolka titeln som om det handlar om casanova/mannen/sexmissbrukaren.
Sanna

HOUSE of ADELA sa...

Ja håller med övriga...då kanske den skulle hetat bara Casanova om den skulle handlat om honom mest och hans problematik! I alla fall...boken hjälpte mig ENORMT MYCKET och jag vet att den läses just nu med av den som behöver den mest.........................
kramar!

Åsa Hellberg sa...

Sanna och Adela; ja det har ni ju rätt i:)

Kram Åsa

faith sa...

Ja jag kan bara instämma i det andra skriver. Och jag måste tillägga att det även fanns med en del synpunkter från Jonas som i alla fall min sexmissbrukare kände igen sig i.
kram

Anonym sa...

Hmm, undrar om det finns en man med i bilden som hon vill förstå men saker inuti henne som hon inte vill kännas vid.

Jag har alltid haft bilden av att du skrev om din egen resa, det du själv fick jobba med och hur det är att leva med någon som har ett missbruk. Inte att du skrev från missbrukarhåll.

Elli sa...

Sant, titeln gör ju Lotta till huvudpersonen istället för Jonas och det är inget fel med det. Jag menade bara i recensionen att det inte handlade om sexmissbruk, trots att det är vad som påstås på pocketomslaget. Det är en bok om medberoende och som sådan fungerar den bra.