fredag 7 januari 2011

Efter att ha studerat

reklamfilmen ( köp Morden i Midsomer tillsammans med Expressen ) ser man mitt huvud både till höger, vänster och i mitten... samtidigt.
Pure magic.

Att tillfriskna från medberoende kan också kännas magic när man väl är ute ur det, men vägen din är allt annat än ett trolleri.
Det ligger bara hårt jobb bakom och fy tusan vad jag beundrar mina klienter. Efter en heldag med just den problematiken är jag som vanligt imponerad över vilka fantastiska människor jag har förmånen att få träffa.

Idag ska jag se Let´s dance - och som alla andra skrivare heja på Denise Rudberg och anders bagge.

6 kommentarer:

www.malinrocaahlgren.com sa...

och anders bagge :)

Anonym sa...

Efter att läst boken igår förstår jag att det är allt annat än enkelt att ta sig igenom. Jag beundrar på vilket sätt du kunde ta emot dessa beroende och agera på det sätt du gjorde. All heder åt dig. I Tanum får det bli på spåret i kväll:)

Pennelina sa...

Jag ska nanna kudden istället... har haft en full dag med djur och bakning...

Kramar <3

Åsa Hellberg sa...

Malin; han är så skön så man måste hålla en tummer för honom också.

Anonym; Tanumsbo? Hm. Känner vi varandra kanske??:)

Pennelina; det gör du rätt i!

Anonym sa...

En gång i tiden kände vi varandra:) Efter att ha läst din bok om allt du varit med om och gått igenom känns det som det är 100 år sedan vi träffades.. som den "Hederåtta" jag är så är jag kvar i Tanum:)) Liten ort som det är hade jag ju hört lite om dig, men kunde aldrig i min vildaste fantasi kunnat inbilla mig att du haft det så "jävligt". Men som jag förstår ändå har blivit lyckligt för dig. Säger det igen, Heja Åsa:)

Åsa Hellberg sa...

Heja alla tanumsråttor!:)