onsdag 9 september 2009

Första träningspasset

är avklarat inför en grupp på 12-13 personer.

Det där med 20 minuter är minsann inte lätt att hålla kan jag meddela efter att ha gått igång och dragit över tiden med exakt 11 minuter.
Det betyder att till på fredag - då jag får träna nästa gång - måste jag halvera mitt ordflöde (ni som har träffat mig vet att jag glatt pratar på om jag får) och tricket kommer att bli att dela upp presentationen i tre delar.

Tydligen kommer en person från mässan att börja vifta när det är en minut kvar, och det vore ju förfärligt trist om jag då inte ens har hunnit till det alla vill veta svaret på; varför i jösse namn jag stannade kvar...

3 kommentarer:

Kia sa...

Haha, du kanske ska börja med cliffhangern så du är säker på att få med den istället för att spara det gottaste till sist

Kia sa...

Eller så gör du som Magnus och Brasse, de reducerade ner till: och, samt, kanske, men, nej. =3sek. ;-)
Men jag fattar, då försvinner ju själva vitsen med föredraget. Men om du gör åt andra hållet och tar bort alla och, men, kanske. Och drar ihop orden, andas innan du börjar och efter du är klar istället för mitt i, pratar fort som tusan och hoppar över pauserna, då hinner du nog få med allt. Eller? Piece of cake!

Åsa Hellberg sa...

Haha, tack Kia, jag vet inte vilket av alla dina råd jag ska följa...men det lutar åt ettan:)