fredag 4 december 2009

Godmorgon

Sverige.
Är ni uppe hoppandes?
Det är inte jag. Däremot lyckades jag släcka alla lampor i någon slags tid igår vilket gör att jag är utvilad.
Men hoppar, öh, nej.
Men jag är munter som tusan. Jag ska träffa min coach idag och det får mig på osedvanligt gott humör. Jag vet precis vad jag behöver prata om.

Om ni skulle träffa en coach idag, vet ni då vad ni skulle vilja ha hjälp med att förändra?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej men jag vet att jag skulle villa "prata fram" vad jag behöver förändra. DEt har visat sig - för mig - att jag ofta inte riktigt vet vad som ska/behövs/orsak etc men när jag väl får prata med någon som vet hur man ställer de rätta frågorna och även kan backa om jag "får taggar utåt" för att fortsätta senare - då kommer jag fram till det jag ville komma fram till. Fast jag inte visste det från början.
Blev det allt för knasigt för att begripa sig på detta? :S
Sanna

Åsa Hellberg sa...

nej inte alls, vi behöver höra vad vi säger. Det intressanta är att du vill att någon ska backa om du får taggarna uttåt?
Det skulle jag hugga på om jag var coach och verkligen inte släppa:)

Kram Åsa

Anonym sa...

Jag hade stängt mig helt då - därför är det viktigt för mig att personen backar för att jag ska få förtroende för henne/honom.
Men det är jag...:)
En annan kanske behöver lite påstridigheter för att tordas gå vidare....!?
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Sanna;
om stänga ute är en del av din problematik så blir du inte hjälpt av att andra "går på" den manipulationen och backar, tvärtom är det viktigt att coachen berättar för dig vad han/hon hör och ser. Typ "jag ser att du kryper ihop när du får den frågan, varför det"?
Det finns ju en anledning att du tar upp och vill prata om olika saker?
Som klient är det du som styr vad du vill prata om, inte coachen (tack och lov :)

Anonym sa...

Jag har i och för sig aldrig varit hos en coach utan mer i samtal, men jag tror att jag är "rädd" för människor som vill tränga mig i ett hörn. Förstår att det bottnar i någonting och ju mer jag grävt ju mer förstår jag ju - och detta anar jag vad det beror på numer. Kanske jag just därför inte behöver "backning" nästa gång - utan kan gå på lite mer.
Jag är glad att du ger respons trots att det här är din sida...
Tack
Kram Sanna