måndag 7 december 2009

Ikväll

startar vi den första gruppcoachingen, och hur mysigt det än är med stearinljus så räcker inte det för att vi ska kunna se varandra i grupprummet.
Takbelysning är inte att tänka på, snarare är lysrör förbjudet så länge det inte handlar om att dammsuga.
Så när jag hinner ska jag fixa en lampskärm, det är det som saknas till en redan befintlig fot.

Idag har jag två frågor.

1. Hur mår ni?
2. Hur mycket har ni hittills julpyntat?

9 kommentarer:

Anonym sa...

På fråga 1 svarar jag - mår fortfarande bättre än jag gjort på många år. Även om det som hänt i vårat förhållande påverkar mig och mina tankar, mår jag ändå bättre och bättre "inne i mig", det är jag så oändligt tacksam för :)

På fråga 2 svarar jag - eftersom jag aldrig varit någon julvän tas det inte fram några tomtar förrän dagen före julafton. Advents-ljusstakar är på plats och skålen för mandel och russin, thats it!

Lycka till med gruppcoachingen ikväll.
/Lasertanten

Åsa Hellberg sa...

Härligt att höra Lasertanten!

Kram Åsa

Maj Korner sa...

1. Dåligt
2. Två stjärnor i fönstren och en adventsstake där bara ett ljus är bränt.

Lizzie sa...

Känner mig lite sårbar, sårig inombords, efter en månad med ångest varje kväll(fysiskt utlöst antagligen). TRÖTT efter en jobbig natt med en liten tjej, och värk i nacken och armarna så att jag knappt fått sova. Men känner frid inombords, ett märkligt lugn, mitt i allt. Tacksamhet, över att vara jag och leva mitt liv. Hopp och tillförsikt. (men har ingen lust att tänka på ångesten som nog kommer så fort solen går ner, så det gör jag inte just nu.. :-) )

Har pyntat mkt för att vara jag! (gillar inte tomtar å sånt så mkt, och prynadsdukar är hur som helst ingen bra idé med en tvååring hemma.) Har två stjärnor uppe, ska hitta den tredje snart. Har en ljusslinga i minstingens rum. Två i dom stora barnens rum. Och en i mitt rum. :-) OCH har bakat knäck och pepparkakor, så att det doftar i hela lägenheten! :-)Skulle vilja ha något som luktar gran hemma, för jag älskar den doften. Men vet inte om en gran är någon bra idé direkt. (funderar än..)

Själv? :-) Ha en fin dag allihopa!

Åsa Hellberg sa...

Maj; 1. Vad härligt att höra att du svarar ärligt och inte "bra" av reflex när det inte är så du känner.
2.jag glömmer också att tända alla ljus utom det första:)

Lizzie; 1. jag mår bra (inte sagt på reflex).
2. Jag har en stjärna, en ljusstake och blommor som tappar alla sina blad. Tomtarna kommer nästa helg, och granen av plast fjärde advent. Saknar grandoften, men i allt övrigt är plast suveränt:)

Anonym sa...

1) Det är lite turbelent inombords just nu - men ändå lugnt. Jag tror att mitt medberoende vill försöka få mig att göra något men jag är starkare (just nu i alla fall) och därför är det lugnt. För övrigt mår jag bra om jag bortser från att jag är hungrig soch snart måste äta någgot.
Jag har plockat fram adventsbelysning och ljus samt glöggbrickan. Brukar plocka fram lite efter hand - så mycket jag har lust. Jag vet inte hur mycket det blir i år - är ganska nöjd som det är just nu så jag får se.
Lycka till i kväll
Sanna

Anonym sa...

1. Jag mår bra!
2. Tre adventsljusstakar, julgardiner i köket samt julduk på köksbordet. Det är allt och mer blir det inte heller :)

kram Karina

Unknown sa...

Jag känner mej en smula förbannad och stressad. Vidare både lättad och glad.

Här är det julpyntat som sjutton.

Åsa Hellberg sa...

Sanna, Karina och Liz;
Adventsljusstake verkar finnas i varje svenskt hem:)