söndag 20 december 2009

Jag är nyfiken på

hur ni gör kommande veckas tre arbetsdagar och alla mellandagar, är ni lediga?
Ska ni hitta på något kul?

9 kommentarer:

Kia sa...

Jobbar 28,29,30 dec, fram till dess blir det plugg på en specialare jag fått, bara jag ;-)

Åsa Hellberg sa...

nämen, jag vill veta vad det är för specialare! :)

Anonym sa...

Jag jobbar tom den 23:e sen är jag ledig till den 7/1.
Jag har inget planerat men hoppas på att det kan bli lite trevliga saker mellan allt de slöa som jag vill ha massor av :)
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Vad skönt det låter Sanna.

Kram åsa

Kia sa...

Ska vara cover för en av solisterna i kommande produktion, så det är en hel roll som ska pluggas in. Och hon har varit mycket sjuk under hösten så jag kan nog räkna med att få hoppa in. Ska bli jättekul!!

Åsa Hellberg sa...

Å vad roligt Kia! Det där med cv kanske inte behövs just nu ändå:)

Anonym sa...

inte ledig nått alls. Nya kursen på Uni börjar i morgon klockan åtta. Men är ju föreläsningsfri från onsdag till måndag. Så onsdag-lördag så ska jag nog unna mig ledigt; och bara bara bara mysa med mina ungar och må bra. LYCKA att få vara med dom man älskar, mat på bordet, kläder, säng att sova i.. Och frihet och självrespekt och kunna lita på sig själv och vara fri från alla besattheter. Så mkt som inte är självklart.. God jul! /Lizzie

Åsa Hellberg sa...

Det blir en härlig jul Lizzie.

Kram Åsa

Faith sa...

Jag har huset fullt på julafton och juldagen, sedan är vi bortbjudna på annandag jul lite snärjigt. Men sedan ska jag slöa, läsa en god bok, titta på tv och förhoppningsvis några sköna vinterpromenader. Jag har sådan tur att jag kan jobba en del hemifrån i mellandagarna.Ska jobba med en årsrapport då och det är enklare att göra hemma där jag slipper bli störd.
Jag tittar nog in hos dig något också:)