måndag 10 augusti 2009

Kuvertet

är igenklistrat och inbetalningen gjord.
Två dagar innan deadline!

Way to go Hellberg.

7 kommentarer:

Lina sa...

Bra jobbat! Blev inspirerad av ditt inlägg om att faktiskt vara ute i god tid och inte göra allt i sista stund. Satsar på samma (och för mig nya) strategi vad gäller skrivandet och pluggandet framöver.
Kram, Lina (med en "hjälpsam" kattunge i famnen som också verkar gilla att skriva!)

Åsa Hellberg sa...

Heja Lina:)

ufos sa...

WOW! Snyggt jobbat! Jag har inte ens börjat med det som ska vara i vårt kuvert som ska vara inne om 2 dagar. Dessutom är dottern sjuk nu så det blir nog nattarbete och sista sekunden som gäller här. Varför ska man frångå sina vanor? ;) Jag är DEFINITVT en sistasekunden människa... :D

Åsa Hellberg sa...

Ufot; sju dagar före såg jag just, min skattedeklarationen ska vara inne den 17 aug.
Jag är nöjd...mycket nöjd:)

Kia sa...

Jag fick läxa över sommaren som jag dragit lite på och i förra veckan började jag bli orolig över hur lite tid det var kvar och hur lite jag kunde av min läxa....
Idag när det var dags för "upp till bevis" visade det sig att jag inte alls behövde vara orolig. Jag kunde mer av min läxa än det förväntades, precis som min kloka man trodde, så i natt kan jag sova gott. :-)Så som svar på din fråga tror jag att jag är mindre sista sekundentyp än jag tror. Någon del av mig tar tag i saken i hyfsat god tid utan att jag vet om det. Själv är jag övertygad om att jag är i sista sekunden... Vad heter det på psykologiska?

Åsa Hellberg sa...

Kia, jag tror också att vi bearbetar mycket innnan det kommer "på pränt", problemet uppstår nog snarare när vi har förträngt hela uppdraget.

Vad det heter vet jag inte, men det finns säkert någon form av definition typ "lite dåligt självförtroende":)?

Åsa Hellberg sa...

Eller "måla fan på väggen är bra, då är jag i alla fall förberedd":)