fredag 2 april 2010

Fantastiskt trevligt kalas

och många härliga resereportage redovisades av de gäster som ofta har befunnit sig i andra delar av världen, och jag som aldrig har kommit särskilt långt - trots mitt arbete som flygvärdinna -suger i mig historier om andra kulturer.

Idag fick vi berättat för oss om stammen som åt upp sina motståndare för att få kraft till nya bataljer. Mer andlig spis än något annat alltså.
Annat oförklarligt, i alla fall för oss i den här delen av världen, är de folk som kommunicerar med telepati - där man på det viset till exempel kan bestämma mötesplatser trots att man befinner sig många, många mil från varandra.
"Fränt, det tar ofta tio sms innan vi kan bestämma var vi ska ses", sa sonen och önskade sig (eller kanske snarare andra) mer av den telepatiska förmågan.

Vi avhandlade också afrikanska energirika bär, Jodie Foster på gymmet, medberoende, mitt besök i Malmö, barnens skolgång och åt samtidigt en fantastisk buffé av diverse smårätter.

Så där trevligt kan det bli när man samlar ett gäng sexmissbrukare och medberoende, i alla fall när det allra värsta är över.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Telepati, ja. Har en farmor som har en telepatisk ådra. Varje gång jag ringer så säger hon; "Vad underligt, jag gick just här och tänkte på dig"... ;)

Åsa Hellberg sa...

Haha, eller så tänker hon bara på dig väldigt ofta:)

Krma åsa