måndag 26 oktober 2009

Dagens först inlägg

men eder coach har varit i farten hela förmiddagen.

Från ett annat rum här hemma har någon den goda smaken att spela Celine Dion och själv ska jag gå igång med läxor. Inte mina egna utan hemuppgifter till klienter.
Man jobbar rätt bra till Celine, bättre än till TV-skval som brukar vara mitt normala sällskap när jag arbetar på hemmaplan. Det bästa vore förstås att jag själv satte in en cd när jag behöver ljudsällskap, men det sker aldrig.
Möjligtvis kan jag sätta på en dvd med Eagles, problemet är att då vill jag titta också och så blir det inte mycket gjort av det där viktiga jag håller på med.

Vad lyssnar ni helst på när ni är hemma och hur breda är ni i er musiksmak?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är så satans smal i min musiksmak att den ryms i ett nålsöga. Heavy- death- och trashmetal kryddat med en gnutta horrorpunk. Melodisk death metal kanske jag skulle kunna säga.

Kia sa...

När jag är ledig är det så skönt att det är tyst. Men om jag behöver komma igång sätter jag igång Tower of Power, härligt funkig soul.

Åsa Hellberg sa...

Se där ja. Jag har inte en aning om vad någon av er pratar om.
Jag som trodde att jag hade koll:(

Maj Korner sa...

Jag är bred. Men jag är urkass på att kategorisera musik, vet inte vad det heter, det som jag gillar.

Min spellista på Spotify innehåller allt från Lars Winnerbäck, Emil Jensen, Melissa Horn, Anna Ternheim via The Kooks, Lifehouse, Coldplay, Nickelback till Stone Sour, Slipknot och 3 Doors Down.

Och så en massa gamla godingar förstås.

Åsa Hellberg sa...

Maj; Winnerbäcks "jag är ingen soldat" är nog en av de bästa låtarna jag vet.
Satan i gatan så bra!