onsdag 21 oktober 2009

Idag (eller i morgon) i Amelia nr 23

kommer reportaget om Casanovas Kvinna. Jag har inte sett det själv än, tidningen fanns inte i mina butiker i morse.

På fredag träffar jag en stor morgontidning och en journalist som har berättat om den andra sidan - sexmissbruket - i en artikelserie för ett par år sedan när Roger Nilsson gick ut med sin historia.
Det ska bli spännande att träffa någon som är så påläst som hon är. Hon har - tack vare sitt tidigare arbeta - i allra högsta grad koll på sjukdomen "sexuellt dysberoende".
Jag skulle tro att det påverkar hennes frågor och kanske lite nyanseringen på artikeln. Vi får se, jag ser fram emot att träffa henne i alla fall.

Ikväll är det en releasetillställning på förlaget och jag sätter - bland annat - på mig mascara och höga klackar.
Det gäller att passa på.

2 kommentarer:

Mia S sa...

Vad spännande !
Och det är alltid roligt med pålästa och kunniga inom (allt det nu kan vara).. och Roger Nilsson tror jag hjälpte många ganska mycket genom att gå ut med sin historia och sitt liv (i alla fall här hos oss).. för tyvärr så är det väl så bland "grabbarna" att man vill hellre se det som något manligt och eftersträvansvärt.. det där med att få/ha mycket "brudar".. och blundar för ett ev missbruk (gäller säkert alkoholen också !)

Kram♥ från Mig !

Åsa Hellberg sa...

Jag såg många mäns kommentarer efter Rogers bok, och de gick mycket ut på "skryt inte"...eller "sex" kan aldrig vara sjukt.
Jo det kan det.
Vi vet, eller hur? :)